Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Η πρωτη αναρτηση

Θελω να πω για τη σπουδαιοτητα και την αναγαιοτητα του μπλογκ
Καποιος φιλος ειπε οτι το ΔΙΑΔ ειναι πιο σπουδαιο ακομα και απο τη γραφη σαν ανθρωπινη εφευρεση...δεν ξερω ακομα αν εχει δικιο αλλα αναγνωριζω οτι οντως ειναι πολυ σπουδαιο πραγμα..γι αυτο αποφασισα κι εγω να συμμετεχω απο σημερα γραφοντας οτι μου φαινεται αξιο λογου..κυρια θελω να γραφω ιστοριες απο το παρελθον..που νομιζω οτι θα ωφελησουν καποιον αν τις διαβασει και οι οποιες θα ωφελησουν και μενα αν με τα δικα σας σχολια με βγαλετε απο τις πλανες και τα λαθη μου...ΘΕΛΩ να ακουσω τη γνωμη σας και γι αυτο γραφω...Βεβαια ως τωρα απο την περιηγηση μου τα σχολια και τα κειμενα που εχω γραψει εχω καταληξει και σε καποια συμπερασματα...
1 Υπαρχουν μπλογκερς κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο ι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ολη τη σημασια της λεξης που θεωρω ΑΤΥΧΗΜΑ στη ζωη μου το οτι δεν τους γνωρισα και απο κοντα ..Αν τους γνωριζα [αν ειχα την τυχη που εχουν οσοι τους γνωριζουν] η ζωη μου θα ηταν πολυ καλυτερη...Αυτοι ειναι....Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ[ασωματοι] Ο ΘΩΔΩΡΟΣ[μπαρκας στο γυαλο] Η ΚΟΥΛΑ Η ΜΑΜΟΥΛΙ ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ[δες ηχους] ΟΙ ΕΛΙΕς ΚΑΛΑΜΩΝ Η ΚΙΡΚΗ Η ΚΑΡΥΑΤΙΣ Η ΜΕΡΟΠΗ......................ακομα ψαχνω και θα ψαχνω ως θανατου
2 Υπαρχουν μπλογκερς ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ τη δευτερη μερα που εψαχνα μπηκα καπου που με βρισανε περιπου 3 σελιδες Α4 για μια ερωτηση που εκανα στην οποια διαφωνουσαν Αυτο με φοβισε θεωρησα οτι το ΔΙΑΔ ειναι και ασυλο ψυχασθενων φανατικων και προβοκων ..θα ειχα φυγει τρεχοντας αν δεν ηταν η ΓΙΑΓΙΑ..
3 Πισω απ τα μηχανακια υπαρχουν οι ανθρωποι οι ψυχες η κοινωνια οι φιλοι οι συγγενεις..αυτα δεν υποκαθιστωνται και βεβαια δεν αντικαθιστωνται απο το ΔΙΑΔ...Μονο στην αδυναμια να γνωρισεις απο κοντα προσωπα ωφελει το ΔΙΑΔ..Ειναι καλο για τον ελευθερο χρονο δεν ειναι καλο να δημιουργεις ελευθερο χρονο για το ΔΙΑΔ....
ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ......
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ

23 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!
    Δεν μπορεί μόνο μέσα από τα σχόλια σου να σε γνωρίζουμε!!
    Εδώ έκανες φαν κλαμπ πριν ακόμα ξεκινήσεις!
    Να είσαι καλά να τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγιά το καινούργιο μπλογκόσπιτό σου! Καλορίζικο!
    Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στην παρέα σου!
    Αύριο τι? Τίτλος είναι αυτός της καινούργιας ιστορίας σου ή θα συμβεί στην πραγματικότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΥ ολες οι ιστοριες μου που εχεις διαβασει ειναι πραγματικες χιλια τα εκατο απλα αλλαζω ΜΕΡΙΚΑ ονοματα οχι ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλορύζικο.. με χαρές και προβληματισμούς καρπερούς.. :):)
    μη σκιάζεσαι.. υπάρχουν όλα εδώ.. και καμιά φορά μια και συνενοούμεθα με γράμματα.. και λείπουν οι εκφράσεις.. μπορέι να παρεξηγηθείς.. δε πηράζει.. ποιό κάτω ίσως δικαιωθείς.. και στο κάτω κάτω.. η διαφωνία προάγει το διάλογο.. :):)
    με το καλό λοιπόν.. γιατί πολλοι παλιοι και αγαπητοί φεύγουν.. ας έρχονται καινούριοι.. κι αν είναι και παλιοί ακόμα καλήτερα.. :):)
    την καλησπέρα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ χαιρετισμους απο τη σ μαρια και απο ολους τους αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαχαιρη μου,

    ειμαι φαν σου από την προηγουμενη ανυπαρκτη αναρτηση σου!

    Εχεις πολύ δικιο σε αυτό που λες πως "το διαδίκτυο ειναι καλο για τον ελευθερο χρονο, αλλά δεν ειναι καλο να δημιουργεις ελευθερο χρονο γι' αυτο!

    Προσυπογράφω και προσπαθώ να το τηρώ!

    Καλή αρχή!

    Θα είμαι εδώ!

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουλπα σ ευχαριστω παντα δικος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΥΛΑ απ οτι καταλαβα οταν μου εδειχναν πως θα κανω αναρτηση δημοσιευσα την πιο συντομη αναρτηση της ιστοριας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλορίζικο και καλές ιδέες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντε ΜΑΧΑΙΡΗ μας εσκασες!!!!!

    ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ!!!!!
    ....πω πω πω...γουσταρω!!!
    Μια παρατηρηση:

    Μ αρεσει ο ΑΜΕΣΟΣ ΛΟΓΟΣ,το ΑΠΕΡΡΙΤΟ,ΤΟ ΑΠΛΟ,που εκπεμπει Ο ΜΑΧΑΙΡΗΣ....Οι κουλτουριαρηδες το λενε ΔΩΡΙΚΟ-ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ!!(με το "τρομαχτικο"ονομα,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ....ΓΙΑΤΡΟ).

    Αλλα με εναΝ ΜΑΧΑΙΡΗ,μπορεις ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΑ ΑΛΕΙΨΕΙΣ,ΚΑΙ ΒΡΑΧΟ ΝΑ ΠΕΛΕΚΗΣΕΙΣ,κι αμα λαχει ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ κανα ΚΕΦΑΛΙ,με τη λαβη του.(Ακομα και το δικο σου ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ)

    ....φιλε αναγνωστη,Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!
    ....κι οχι ΕΝΟΣ ΑΓΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΗ!!!!

    να εισαι καλα!!!
    ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ..blogovrefos σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε Μαχαίρη, καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο σου blog! Σου στέλνω μια νοερή δραχμή για να το ασημώσω!
    Ο λόγος Ανθρώπων σαν κι εσένα πρέπει να ακούγεται δυνατά. Σε άλλα θα συμφωνούμε, σε άλλα όχι, αλλά με το διάλογο γινόμαστε όλοι καλύτεροι. Όσο για εκείνους που σε έβρισαν επειδή διαφωνούσες μαζί τους, μην τους κακίζεις. Τόσα ξέρουν, τόσα λένε, τόσα κάνουν..
    Σ' ευχαριστώ πολύ και για τα σχόλια που αφήνεις στο blog μου, και για τα καλά λόγια που είπες και για μένα και για τα άλλα blog που παρακολουθείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. άντε ,καλορίζικο.περιμένω με αγωνία την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
    Εμείς θα είμαστε εδώ και στις λαδιές και στις φουρτούνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλορίζικο και σιδεροκέφαλο το blog σου! (Το σοκολατάκι πού είναι;)
    Αγαπητέ, ο χώρος του διαδικτύου είναι μια ανεξάντλητη ανθρώπινη φρουτοπία. Μπορείς να διαβάσεις αφενός αξιόλογα σχόλια από ανθρώπους που θεωρητικώς (τουλάχιστον!) χαίρουν άκρας υγείας, ενώ αφετέρου να αλληθωρίσεις από απόψεις φυχολογικά προβληματικές. Από εκεί και πέρα είσαι ελεύθερος να επιλέξεις αν θα είσαι με τους μεν, τους δε ή κάπου ενδιάμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΘΗ Ευχαριστω και αντευχομαι...το περιφερειακο που διακτινιζει σοκολατακια θα το συνδεσω προσεχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θοδωρε απο τους καλυτερους φιλους...εχεις και το ονομα του αγαπημενου μου θειου[μαναδερφος] και οποτε μιλαμε μου τον θυμιζεις..φοβερη καρδια..οικοδομος μακρονησιωτης..ευχαριστω για ολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...με τιμα η παρουσια και τα λογια σου...μακαρι να μπορουσα να σου πω ενα τραγουδι η να γραψω στιχους...αλλα δεν το εχω...Μεσα στην καρδια μου ομως το τραγουδι αυτο υπαρχει...και το αφιερωνω σ ολους εσας που με επισκευθηκατε σημερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταρχήν καλορίζικο το μπλογκάκι σου και σ ευχαριστώ πάρα πολύ και για τα καλά λόγια, και για τις συμφωνίες-διαφωνίες που θα έχουμε στο μέλλον και για όλα. Είπες κάτι πολύ σωστό το μέτρο του οποίου λίγο πολύ είτε έχουμε χάσει είτε τείνουμε να χάσουμε σχεδόν όλοι: Ότι δεν είναι καλό πράγμα να δημιουργείς ελεύθερο χρόνο για το μπλογκ και δυστυχώς το ίδιο και χειρότερο συμβαίνει με το facebook.
    Όσον αφορά τα βρισίδια που έφαγες επειδή διαφώνησες, είναι ακριβώς ότι θα έτρωγες και live.Δυστυχώς υπάρχουν φανατισμένοι που αδυνατούν να δεχτούν την διαφορετική άποψη και άλλοι φανατισμένοι, που αδυνατούν να εκφέρουν κόσμια την διαφορετική άποψη. Εκεί πια ξενερώνεις και απλά παύεις να διαβάζεις μιας που δεν έχει νόημα κάτι που σου στερεί την ελευθερία του λόγου.
    Εύχομαι να αποκομίσεις από το blogging όσο πιο θετικές εμπειρίες γίνεται και δεν χανόμαστε, εδώ γύρω θα μαστε και θα τα λέμε!
    Να χαίρεσαι την οικογένειά σου :)

    Υ.Γ. Πάλι λόγο έβγαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΙΡΚΗ Καθε μερα θελω να βγαζεις ενα τετειο λογο ....μαγικο....Εξ αλλου εγω μονο στα μαγια αυτα πιστευω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή